Haarwerken Saskia. Pure Hair Kapsalon

Pastoor Steenssensstraat 5
9120 Beveren
Tel.: +32 3 775 76 06
GSM: +32 3 775 76 06
 
Activiteiten:
CareCard verzorging 30.00 euro, CareCard verzorging 60'
Specialiteiten:
Bij ons kan iedereen terecht die voor een korte of lange periode een haarwerk of haarstuk nodig heeft. In veel gevallen richt dit zich tot mensen die chemo moeten ondergaan, anderzijds kan dit ook voor degenen die lijden aan alopecia of andere vormen van haarverlies. Ook voor mensen die zeer fijn haar of kale plekken hebben, kan een haarstuk een goede oplossing zijn. Je kan bij ons tevens terecht voor elk onderhoud van je haarwerk en je eigen haar (amoniavrije kleuren).
Prijzen/Erkenningen:
- Opleiding "Kanker Hair Professional" Unieke samenwerking tussen het Institute for Professional Care vzw en het Oncologisch Centrum van AZ Nikolaas.
Info:
Een haarwerk lijkt voor velen iets onnatuurlijks, het is dan ook onze taak om ervoor te zorgen dat dit niet zo aanvoelt. De kunst bestaat erin om de juiste maat, de juiste kleur, en vooral: de juiste snit te kunnen bieden. Hiervoor ben je bij Haarwerken Saskia Smet aan het goede adres: met meer dan 20 jaar ervaring in de haarsector, is het voor ons geen enkel probleem om je de juiste coupe aan te meten. Een haarwerk vraagt een verfijnde afwerking, en daar besteden we graag de nodige tijd aan
Talen:
Nederlands, English, Franšais
Aan huis:
Neen
Instituut/Praktijk:
Ja

 Sfeerbeelden Haarwerken Saskia. Pure Hair Kapsalon